SoepbusUtrecht © 2011

SoepbusUtrecht

Vrijwilligers 

SoepbusUtrecht betekent niet alleen  

Een warme, lekkere en gezonde soep, 

Voor niks. 

SoepbusUtrecht betekent ook  

gezellig en liefdevol samen een bakje doen. 

SoepbusUtrecht zoekt:  

Een penningmeester, fondsenwervers en gastvrouwen/gastheren. 

SoepbusUtrecht is een liefdevol en gezellige bus met een tent ervoor en is bedoeld voor niet rechthebbende dak- en thuislozen.

Dagelijks wordt er koffie, thee, brood en warme soep geserveerd. Wij zijn op zoek naar jouw warme hart voor de medemens. Meld je aan!

Penningmeester

Met enige spoed zoeken wij een penningmeester die ons kan helpen de begroting van Soepbus Utrecht vorm te geven en een jaarrekening op te stellen.  

Fondsenwervers

Stichting Soepbusutrecht is volledig afhankelijk van giften. Wij komen heel graag in contact met iemand die onze missie een warm hart toedraagt ons kan helpen met het werven van donateurs.  

Gastvrouwen/gastheren

Wij bereiden iedere dag een verse, voedzame en lekkere warme soep voor dak- en thuislozen. We bieden de soep aan bij de bus. Met een gezellige, ongedwongen sfeer proberen wij een moment van rust te creëren in een toch al erg chaotisch leven. Door middel van een praatje proberen wij hun een beetje huiselijke warmte en aandacht te geven.

De gastvrouwen en gastheren delen de soep, koffie, thee en brood uit op locatie en ruimen vervolgens op.

 

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers met een warm hart, die stevig in hun schoenen staan, van aanpakken weten en graag in een team willen werken. We willen graag een diverse groep vrijwilligers opbouwen: jong en oud, student, full-timer of met de VUT, iedereen is welkom.

Je tijdsinvestering is zelf in te plannen.

Klinkt goed! 

Bel of Mail ons! Mail naar: vrijwilligers@soepbusutrecht.nl of bel: 06-23886619